EVENT PRODUCTION AS


MED OVER 20 ÅRS ERFARING FOR DITT VELLYKKEDE EVENT

Stort eller lite Kick off fra A - Å

Bedriften jubileum for et hundretalls gjester eller et mindre arrangement for kunder og ansatte, - vi kan ta ansvar for gjennomføringen i forskjellig form og format.  Finner gjerne den arenaen som er best tilrettelagt for deres krav.

Gjennom mer enn 20 år har vi gjennomført et utall mulig tenkelige arrangement. Verdenslansering av bil, ny logo, fusjonering, jubileer, diverse varianter av kick off, sommerfester og julebord.

For større begivenheter har vi ved flere anledninger rigget OL - amfien på Hamar til fest. Vi har gjennomført gjentakende arrangement for Esso Norge  med roadshow rundt i Norge for ca 2500 gjester, med artister som bl.a Lene marlin og Madcon. NTEs 75 års jubileum i Steinkjer inkluderte planlegging av et ukes arrangement for ca 5000 mennesker.

Ukentlig er vi involvert ​i et eller annet arrangement, enten med faglig bidrag eller til den sosiale delen, Vi Kjenner til de største og minste konferansehotellene, eller om du søker en litt annerledes arena for med kanskje litt annerledes innhold.

ET ARRANGEMENT ER ALDRI FOR LITE TIL AT DET SKAL VÆRE STORT​